El Teatre la Unió comença la temporada amb una aposta per la innovació i la qualitat


  • Comparteix:

Treceño, Escura i Tugues amb alguns dels artistes de la nova temporada

Treceño, Escura i Tugues amb alguns dels artistes de la nova temporada

'Tot em sembla una merda' és la primera producció pròpia del Teatre la Unió, que aquest dilluns ha presentat la nova temporada. La programació inclou circ, música d'avantguarda, una obra sobre els problemes de l'educació i, per primer cop, un espectacle de màgia.

Des que fa quatre anys el Teatre la Unió va començar la seva nova etapa, mai havia produït cap espectacle. I finalment ha arribat el moment. El març s'estrenarà 'Tot em sembla una merda', una obra de Jordi Casanovas dirigida pel que alhora és director del Teatre la Unió, Christian Treceño.

Treceño ha explicat a Cugat.cat que esperen que aquesta sigui només la primera d'una llarga sèrie de produccions pròpies.

Christian Treceño

El nostre projecte artístic passa, entre altres coses, per fer produccions pròpies. La idea és fer una obra infantil i una per adults cada any.





Pel que fa a la resta d'obres programades per aquest primer trimestre del 2009 destaca, en primer lloc, l'espectacle 'Volare', de la companyia de circ contemporani LOS dos LOS i que arribarà a Sant Cugat divendres de la setmana que ve.

Més clàssica serà l'obra 'Jugant amb Molière', on el veterà director Esteve Polls posarà sobre l'escenari els personatges més famosos del dramaturg francès, i que comptarà amb la presència d'actors santcugatencs com Jaume Pla, Sílvia Vilarrasa i Xavier Tor.

Altres espectacles destacats seran el concert de Robert Fripp, que per primer cop en tota la seva llarga trajectòria acompanyarà la seva música avantguardista amb 40 guitarristes, o els trucs de Fèlix Brunet, que barrejarà sobre l'escenari la màgia còmica i la telepatia.

Per últim, cal destacar també 'El profe', un monòleg a càrrec de Pep Simon que aprofundeix sobre els conflictes que es viuen a les escoles, no només entre els alumnes i els professors, sinó també entre el personal docent.

Durant la presentació del nou trimestre, Christian Treceño ha destacat l'esforç que representa mantenir una programació de qualitat.

Christian Treceño

Cal destacar l'enorme esforç que està fent el Teatre la Unió per continuar el seu projecte en uns temps que són molt difícils.





Seguint amb la línia habitual del Teatre la Unió, la nova temporada també inclou espectacles infantils, com seran 'Els tres porquets', 'El ratolí Pérez' i una versió per a nens de la màgia de Fèlix Brunet.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb perdó però... el Teatre de la Unió sí que és una merda... Per quan una remodelació total per a tenir un teatre/sala de concerts de qualitat?? Per quan una oferta d'oci/cultura digna al centre del poble?? Pfff...

Brètol. Enviat el 13/gen/09


Quants diners ha costat a la unio produir una obra propia??? No hi ha un grup de teatre a la unió???? El "Director" quines obres ha produit? Hem podem donar a mi tb un grup per dirigir-lo, no ho he fet mai, pero soc un puto crak!!!!! i hem molara sortir a radio sant cugat dient que soc dire!!!!!

Murri!!!. Enviat el 20/gen/09


El \"director tècnic\" de La Unió és la primera obra que dirigeix, però n\'hi ha molts que esperem sigui la última. No es podia trobar un títol més adequat i és veritat, tot és una merda!

parlant clar. Enviat el 27/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.