L'artista Adolf presenta un llibre d'artista a una exposició de Sevilla


  • Comparteix:

Adolf presenta un llibre d'artista titulat 'Blau'

Adolf presenta un llibre d'artista titulat 'Blau'

L'artista santcugatenc Adolf presenta aquest dilluns a dos quarts de nou del vespre el llibre d'artista 'Blau' a l'exposició titulada 'ellibroysuslecturas.azul'. La mostra és una convocatòria internacional a Sevilla on participen 81 autors i autores. L'exposició vol mostrar la diversitat i riquesa d'obres que el llibre d'artista està produint en l'actualitat.

L'exposició mostra els llibres d'artistes de 81 autors i autores europeus i iberoamericans que han creat les seves obres a partir del color blau com a tema principal. Adolf presenta un llibre d'artista que evoca els materials utilitzats per l'artista i que té forma de contenidor.

Adolf explica en què consisteix l'obra que presenta. Són declaracions a Cugat.cat.

Adolf

Jo vaig fer una obra que evoca bastants materials que utilitzem els artistes per treballar i fa que t'imaginis l'artista treballant amb aquests materials.




La mostra comptarà amb dues activitats complementàries, una exposició a la Facultat de Belles Arts i la participació en el Saló de la Bibliodiversitat. Les obres es podran veure fins el 14 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.