L'actor Alberto San Juan interpretarà a Sant Cugat el Goldoni més compromès


  • Comparteix:

Javier Gutiérrez i Alberto San Juan en la presentació de l'espectacle / ACN

Javier Gutiérrez i Alberto San Juan en la presentació de l'espectacle / ACN

El clàssic 'Arlequino' de l'italià Carlo Goldoni arribarà a finals de mes al Teatre-Auditori sota el títol d''Argelino, servidor de dos amos'. L'actor Alberto San Juan, una de les ànimes de la companyia Animalario, ha explicat que l'obra reflexiona sobre la immigració que arriba a Europa, com es veu en el joc de paraules entre 'arlequino' i 'argelino'. L'obra s'ha presentat aquest dimarts a Barcelona.

Com a artífex de l'adaptació d'aquest text de la 'Commedia dell'Arte', Alberto San Juan ha explicat que l'obra incideix en les mateixes diferències que l'original, és a dir, la lluita de classes, el rebuig a la diferència o la batalla de les dones per una convivència igualitària.

Escoltem San Juan.

Alberto San Juan

'Argelino' parla del que parla 'Arlequino', de la lluita de classes i del valor de la vida, que és relatiu segons el lloc on neixis.


Un altre dels actors que protagonitzaran aquesta versió del clàssic 'Arlequino', Javier Gutiérrez, explica com el personatge continua sent actual.

Javier Gutiérrez

L'Arlequino d'avui en dia seria un immigrant subsaharià que fuig de la misèria i busca el seu somni al Primer Món.





'Argelino, servidor de dos amos' es podrà veure al Teatre-Auditori el divendres 30 de gener. Després, l'espectacle continurà de gira en ciutats com Viladecans i Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.