Una exposició itinerant sobre les llengües parlades a Catalunya arriba al Casal de Joves de TorreBlanca


  • Comparteix:

El Casal de Joves de Torreblanca acull 'Les llengües a Catalunya'

El Casal de Joves de Torreblanca acull 'Les llengües a Catalunya'

Donar a conèixer els 300 idiomes que es parlen a Catalunya és l'objectiu de l'exposició 'Les llengües a Catalunya'. La mostra, que es pot visitar fins divendres de la setmana vinent al Casal de Joves de TorreBlanca, fa un repàs a la diversitat lingüística i com aquesta pot afavorir el territori català.

L'exposició 'Les llengües a Catalunya' consisteix en vuit plafons i un vídeo sobre la diversitat lingüística a Catalunya. Al territori català s'hi parlen idiomes coneguts com el xinès, l'anglès o l'italià, però també d'altres menys comuns com la llengua de signes senegalesa o el txol, llengua originària de Mèxic.

Aquest és el primer cop que arriba a la nostra ciutat, després de passar per ciutats veïnes com Barcelona o Terrassa.

La mostra està organitzada pel Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) i Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cugat.

La tècnica del Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cugat, Joana Casteleiro, explica el principal objectiu que es vol assolir.

Joana Casteleiro

Un dels objectius és afavorir la diversitat lingüística, perquè no cal que morin ni es perdin llengües i perquè no cal que hi hagi una que domini sobre les altres.


L'entrada és gratuïta i els horaris són els del Casal de TorreBlanca: de dilluns a divendres de dos quarts de deu a dues del migdia i de cinc de la tarda a mitjanit. Les tardes de dissabte es pot visitar l'exposició de cinc de la tarda a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.