'Siete Almas', amb Will Smith, arriba avui als cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Will Smith protagonitza 'Siete almas'

Will Smith protagonitza 'Siete almas'

'Siete almas', amb l'actor Will Smith, i la comèdia nord-americana 'Guerra de novias' són els títols que encapçalen les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. 'La semilla del mal', una història de terror, completa les estrenes d'aquesta setmana.

A 'Siete almas', que es pot veure des d'avui als cinemes Cinesa i Yelmo Cineplex, Ben Thomas, interpretat per Will Smith, és un inspector de la Hisenda nord-americana que decideix ajudar set desconeguts per tal de redimir-se d'un important secret que amaga. Un drama inquietant que mostra com la vida no sempre acaba com un té planejat.

L'altra estrena de la setmana als cinemes de la ciutat -tant a Cinesa com a Yelmo Cineplex- és 'Guerra de novias', una comèdia romàntica amb segell nord-americà que enfronta dues amigues que celebren el casament el mateix dia. Es tracta d'una història esbojarrada que posa de relleu fins on es pot arribar per aconseguir els somnis.

Per últim, al Yelmo Cineplex s'estrena també 'La semilla del mal', de David Goyer, una història de terror entre una mare i la seva filla, que va ser abandonada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.