L'associació d'Amics de la Unesco dedica un cicle de conferències a Charles Darwin


Temes relacionats

Un cicle de conferències parlarà dels paper cultural dels monestirs medievals (23/des/08)

Dimiteix el president d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat (19/des/08)


  • Comparteix:

Roda de Premsa dels Amics de la Unesco

Roda de Premsa dels Amics de la Unesco

L'associació d'Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat dedicarà la programació d'aquest trimestre a la figura de Charles Darwin i a la teoria de l'evolució. Al llarg de quatre conferències es repassarà la teoria de l'evolucionisme a través d'un filòsof, un historiador, un periodista i un antropòleg.

Enguany es commemora el 200 aniversari del naixement de Charles Darwin, autor de 'L'origen de les espècies'.

El membre de la directiva de l'associació d'Amics de la Unesco, Fèlix Mestres, ha explicat per què han escollit com a tema l'autor de la teoria de l'evolucionisme.

Fèlix Mestres

Estem de celebració del bicentenari del Darwin. Quan se celebra algun centenari aprofitem per dedicar-hi un cicle de conferències sobre la temàtica.


El doctor en Filosofia de la Ciència Magí Cadevall, l'escriptor i periodista Josep Maria Puigjaner, el doctor en Història de la Ciència Alvaro Girón i l'antropòleg Ramon Maria Nogués seràn els encarregats de parlar sobre l'evolucionisme i el darwinisme.

L'objectiu de l'associació és que les conferències serveixin tant com a reconeixaement i homenatge a Darwin, com per 'ajudar a entendre millor l'origen de l'espècie humana'.

A més de les conferències que comencen el 5 de febrer, el 28 de gener l'associació projectarà el documental 'El gran silenci'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.