Arriba la variada programació de la nova temporada infantil del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Xavier Escura amb alguns dels representants dels espectacles programats

Xavier Escura amb alguns dels representants dels espectacles programats

La revisió dels grans clàssics de la literatura popular centraran la programació infantil del nou semestre al Teatre-Auditori. La Ventafocs, el conte de la lletera, el vestit nou de l'emperador i Alícia al país de les meravelles són algunes de les històries que ja sigui en forma de titelles, teatre, o circ, intentaran fer gaudir els més petits.

A partir del dia 25, comença la nova temporada infantil d'espectacles infantils organitzats pel Teatre-Auditori i la Xarxa. Les titelles del 'Conte de la lletera', una adaptació de l'òpera 'La Ventafocs' de Rossini, un musical basat en el conte 'El vestit nou de l'emperador' i una versió itinerant de les aventures d'Alícia seran alguns dels principals atractius. Completen el cartell el 'Circo de la sombra', que portarà tota mena d'acrobàcies i malabarismes, i un espectacle que barreja teatre i dansa en una aventura entre les Tres Bessones i Leonardo da Vinci.

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha destacat la qualitat dels espectacles programats.

Xavier Escura

La programació la formen sis espectacles de gran qualitat. Estem parlant d'òpera, circ, teatre, dansa, titelles i un espectacle de carrer.


Precisament d'aquest espectacle de carrer ha parlat Anna Miñarro, de la Xarxa, assegurant que agradarà a grans i a petits.

Anna Miñarro

'Somnis d'Alícia' passeja una titella meravellosa pel carrer, que es va sorprenent mentre es mou per la ciutat.


Les entrades per aquests espectacles es poden adquirir anticipadament per internet, per telèfon o a les taquilles del Teatre-Auditori. També hi ha un abonament per als cinc espectacles de pagament a un preu de 25 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.