Quatre santcugatencs opten aquesta nit a la primera edició dels Premis Gaudí


  • Comparteix:

Quatre santcugatencs opten aquesta nit als Premis Gaudí. Pep Anton Muñoz, Sílvia Munt, Judith Colell i Jordi Vidal estan nominats a la primera edició d'aquest guardó de nova creació atorgat per l'Acadèmia del Cinema Català. La gala, que vol reconèixer les millors produccions cinematogràfiques catalanes de l'any, tindrà lloc a les deu de la nit i es retransmetrà per TV3.

Pep Anton Muñoz està nominat a la categoria de millor interpretació masculina secundària. Sílvia Munt és doblement candidata per la millor interpretació femenina principal i per la millor direcció del film 'Pretextos'.

La cineasta Judith Colell opta al guardó per la millor pel·lícula per a televisió amb 'Positius'. De la seva banda, el cineasta santcugatenc Jordi Vidal està nominat a la categoria de Millor Pel·lícula en llengua catalana del 2008 per al llargmetratge 'Road Spain'.

Jordi Vidal explica el què ha suposat la seva nominació per a la millor pel·lícula en català.

Jordi Vidal

És una satisfacció perquè és el meu primer llargmetratge, també per tot el circuit de festivals internacionals i per poder participar en una gala on es reuneix tota la indústria cinematogràfica.




El cineasta santcugatenc també ha destacar la importància de la creació dels Premis Gaudí.

Jordi Vidal

Molt positivament ja que sempre ens hem caracteritzat per moltes separacions i aquesta idea intenta unir-nos a tots per lluitar davant de qualsevol circumstància.





El guardó, inspirat en les xemeneies de la Pedrera d'Antoni Gaudí, l'ha dissenyat la guanyadora de l'Òscar pel maquillatge d' 'El Laberinto del Fauno', Montse Ribé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.