Les Joventuts Musicals fan pujar a l'escenari estudiants de música de tot Catalunya


  • Comparteix:

Els infants i joves podran tocar dalt d'un escenari

Els infants i joves podran tocar dalt d'un escenari

Les Joventuts Musicals de Sant Cugat ofereixen la possibilitat que estudiants de música de tot Catalunya puguin experimentar les sensacions de tocar dalt d'un escenari. 'El meu primer concert' és un cicle de concerts que es faran a l'Escola de Música i la Casa de Cultura, amb l'objectiu de complementar la formació musical amb la pràctica davant de públic. La proposta està adreçada a músics dels cinc als 18 anys.

Els recitals tindran un caràcter formal i comptaran amb tots els aspectes relatius a un concert: entrevistes, publicitat i l'edició de programes de mà. D'aquesta manera l'estudiant guanya en confiança i experiència en el directe.

El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marin, ha explicat a Cugat.cat que es tracta de cobrir una franja de l'educació musical.

Martí Marín

Volem donar l'oportunitat de sortir a l'escenari, fet que els estudis de música no garanteixen.





El cicle consta de tres convocatòries obertes a tots els estudiants de música del país i a tots els estils. Les cites seran al febrer, a l'abril i al juny i tindran lloc a la sala d'actes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels i a la sala d'actes de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No se fins a quin punt aquesta idea es adequada,avui dia el nivell d´ensenyament musical al nostre païs ha baixat tant! d´Audicions se´n fan i moltes o sigui que el que es pretent ja està en actiu.Que no es converteixi aixó en una demostració mes de la poca qualitat musical que tenen la gran majoria dels estudiants.

una persona aimant de la Música. Enviat el 3/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.