El muntatge de Dagoll Dagom 'Aloma' comença la gira que el portarà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell del muntatge 'Aloma'

Cartell del muntatge 'Aloma'

La companyia Dagoll Dagom comença aquest dissabte la gira del muntatge teatral 'Aloma', que es podrà veure d'aquí a dues setmanes al Teatre-Auditori de la nostra ciutat. Granollers és el primer dels 21 municipis per on passarà l'adaptació teatral de la novel·la de Mercè Rodoreda.

Teatre i música es combinaran sobre l'escenari en l'adaptació de Lluís Arcarazo d''Aloma', que aixecarà el taló per primer cop aquest dissabte a Granollers. Sota la direcció de Joan Lluís Bozzo, Dagoll Dagom posarà en escena una desena d'artistes entre els quals destaquen, Carme Sansa, Marc Pujol, Gisela i Anna Moliner.

Després de passar per Granollers, el muntatge vindrà a Sant Cugat el divendres 6 de febrer a les deu de la nit. Un dia abans al migdia hi haurà una funció escolar. El dilluns 2 de febrer l'equipament cultural oferirà la cita 'Parlem de... teatre' amb els mateixos Joan Lluís Bozzo i Carme Sansa al Cafè Auditori a les vuit del vespre.

Tot seguit, la gira continuarà fins el maig per una vintena de municipis més de Catalunya com Amposta, Balaguer, Reus, Sabadell, Barberà, Cornellà de Llobregat i Girona, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.