Sant Cugat, escenari de la majoria dels finalistes dels Premis Max d'enguany


  • Comparteix:

Guardó dels Premis Max

Guardó dels Premis Max

Els Premis Max de les Arts Escèniques ja tenen finalistes de la dotzena edició. Tot i que entre els nominats no n'hi ha cap de santcugatenc, una bona part dels espectacles que opten al guardó han passat per la nostra ciutat. 'Germanes', 'A laToscana' i 'La Tortuga de Darwin' són alguns dels muntatges finalistes que ha acollit el Teatre-Auditori.

L'obra '2666', que va venir gairebé fa un any al Teatre-Auditori, opta als guardons al millor espectacle de teatre, al millor director d'escena i a la millor escenografia. El muntatge 'Argelino, servidor de dos amos', que arribarà a l'escenari del Teatre-Auditori, acumula un total de cinc nominacions. Entre les categories a les quals opta, es troba la de millor espectacle de teatre, millor adaptació d'obra teatral i millor director d'escena.

La versió castellana de 'Carnaval', de Jordi Galceran, opta al guardó de millor actriu de repartiment i millor actriu teatral en castellà dos anys després d'estrenar-se a la nostra ciutat en llengua catalana. Precisament en aquesta darrera categoria competeix amb l'espectacle 'La Tortuga de Darwin', que va passar per l'escenari del Teatre-Auditori fa gairebé dos mesos. Aquest muntatge també es troba entre els finalistes a la categoria de millor actriu protagonista.

La nostra ciutat ha estat l'escenari de dues obres que es disputen el reconeixement al millor autor teatral en català. Es tracta de 'Germanes' i 'A la Toscana', que van arribar fa dos mesos i un any respectivament al Teatre-Auditori. L'equipament municipal ha estat l'encarregat de l'escenografia d'un altre dels finalistes, 'Spamalot', que opta al guardó al millor espectacle de teatre musical.

Altres muntatges que han passat per Sant Cugat com 'Cómeme el coco, negro', 'Espectres' i 'Grease' són a la llista dels nominats dels Premis Max de les Arts Escèniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.