El Carnestoltes 2003 se celebra aquest cap de setmana amb una dotzena d'actes participatius


  • Comparteix:

La festa del Carnestoltes arriba aquest cap de setmana a Sant Cugat amb una dotzena d'actes que volen reunir el màxim nombre de ciutadans. La cercavila de gitanes, la concentració de comparses i la lectura del pregó són alguns dels plats forts del Carnaval 2003, organitzat per la Promotora de Festes Locals.

La diversió començarà demà a les 12 del migdia amb la sortida de la cercavila de gitanes des del bar Catalunya, a la plaça de l'estació. La rua passarà pels carrers Valldoreix i Santa Maria fins arribar a la plaça Octavià.

En aquest emplaçament, se celebrarà, al punt de la una, el Ball de Velles que donarà pas a la lectura del pregó. Tot seguit tindrà lloc una altre ball, en aquest cas els de les Gitanes, que finalitzarà a les dues. Arribats a aquest moment, la plaça del Monestir serà l'escenari del dinar de germanor que inclourà el brou de carnaval i botifarra d'ou per a tothom.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, espera que la programació faci sortir la gent al carrer:

Angels Ponsa

El que intentem és recuperar la participació, que en els darrers anys s'ha anat incrementant


La festa es reprendrà a 2/4 de 9 del vespre amb la concentració de comparses i el recorregut del cercatasques per diferents bars del centre del poble. Aquesta visita finalitzarà a les 11 de la nit amb el ball a la plaça Octavià, on es faran públiques les nominacions a la millor comparsa.

Diumenge la festa continua, a les 10 del matí, amb la tradicional cercavila del Centro Castellano Manchego. Una hora després la diversió vindrà amb la xocolatada i el ball de gitanetes al passeig dels Plataners.

A les 12, arribarà un dels moments més esperats del Carnaval amb la sortida de la cercavila des de la plaça Octavià. I un altre dels protagonistes d'aquesta festa és, sens dubte, el cartell del Carnaval d'enguany. La Cinta i el Manel, membre de l'organització, ens ho expliquen:

Cinta i Manel

Era una cosa de concepte que pel Carnaval s'havia de treure fora el cap i per això hem fet aquest cartell


El Carnestoltes 2003 s'acomiadarà a la una del migdia amb la lectura del pregó per a la canalla i l'animació de Lluís Pinyot i la Tremenda Banda. A la mitja part tindrà lloc la nominació de les comparses infantils a la plaça del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.