Marató de teatre amateur al Teatre la Unió


Temes relacionats

Christian Treceño: 'És molt difícil mantenir el nivell en temps difícils' (14/gen/09)

El Teatre la Unió comença la temporada amb una aposta per la innovació i la qualitat (12/gen/09)


  • Comparteix:

Bertolt Brecht

Bertolt Brecht

Els tallers de teatre de la Unió ocuparan literalment l'escenari durant tot el cap de setmana. Aquest dissabte arriba l'obra 'Roberto Zucco', que parla de la vida d'un assassí en sèrie i de les simpaties que, d'alguna manera, pot generar. Aquest diumenge serà el torn de 'Terror i misèria del Tercer Reich', on Bertolt Brecht mostra que entre les víctimes del règim nazi també hi havia molts alemanys. A banda d'aquestes, els grups infantils i juvenils també representaran diverses obres.

Els alumnes dels tallers de teatre de la Unió demostraran aquest cap de setmana els seus progressos mitjançant una sèrie de representacions que començaran dissabte amb obres a càrrec dels grups infantils i que tindran un dels punts forts amb 'Roberto Zucco', que posarà sobre l'escenari onze membres del grup d'adults.

La directora dels tallers, Sílvia Servan, defineix així aquesta obra de Bernard-Marie Koltès.

Sílvia Servan

Roberto Zucco és un assassí en sèrie que va enamorar Koltès, que va poetitzar la seva vida.


L'obra 'Roberto Zucco' tancarà les representacions de dissabte, però diumenge l'activitat continuarà a primera hora de la tarda amb més representacions a càrrec dels grups juvenils i, a dos quarts de vuit, amb l'obra de Bertolt Brecht 'Terror i misèria del Tercer Reich'.

Sílvia Servan

És una visió de com alguns alemanys que no eren jueus també es van convertir en víctimes de Hitler.


Segons Servan, el contacte amb autors del nivell de Koltès i Brecht prepara els actors amateurs de cara a una futura dedicació professional al món del teatre.

D'altra banda, s'ha suspès per segona vegada la representació de 'Jugant amb Molière', d'Esteve Polls, que s'havia de portar a escena aquest divendres al Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.