Dagoll Dagom porta una 'Aloma' musical al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'adaptació teatral de Dagoll Dagom d''Aloma', la primera novel·la de Mercè Rodoreda, arriba avui al Teatre-Auditori. La companyia portarà a escena la versió musical de l'obra fusionant dues veus, la de l'Aloma jove i la de l'Aloma madura, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo i amb les interpretacions de Júlia Möler i Carme Sansa.

El director de l'obra, Joan Lluís Bozzo, ha explicat a Cugat.cat que s'ha fet un joc de personatges de la protagonista seguint amb la idea de Rodoreda de reescriure l'obra passada la seva joventut.

Joan Lluís Bozzo

Rodoreda només va salvar de la seva primera joventut 'Aloma', però la va reescriure. Això li va donar la idea a Lluís Arcarazo per fer l'obra.


Bozzo ha destacat la qualitat de les dues actrius protagonistes, Júlia Möler i Carme Sansa, que encarnen el mateix paper d'Aloma però en dues etapes diferents de la vida de la protagonista.

Joan Lluís Bozzo

Les dues protagonistes, tant la Júlia Möler com la Carme Sansa, tenen molt de prestigi.


L'obra, adaptada pel teatre per Lluís Arcarazo i amb direcció musical d'Alfonso de Vilallonga, té una durada de dues hores i quart, amb intermedi. L'entrada costa 24 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.