Dagoll Dagom porta una 'Aloma' musical al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 6/feb/09 per Mar Castro

L'adaptació teatral de Dagoll Dagom d''Aloma', la primera novel·la de Mercè Rodoreda, arriba avui al Teatre-Auditori. La companyia portarà a escena la versió musical de l'obra fusionant dues veus, la de l'Aloma jove i la de l'Aloma madura, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo i amb les interpretacions de Júlia Möler i Carme Sansa.

El director de l'obra, Joan Lluís Bozzo, ha explicat a Cugat.cat que s'ha fet un joc de personatges de la protagonista seguint amb la idea de Rodoreda de reescriure l'obra passada la seva joventut.

Joan Lluís Bozzo

Rodoreda només va salvar de la seva primera joventut 'Aloma', però la va reescriure. Això li va donar la idea a Lluís Arcarazo per fer l'obra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Bozzo ha destacat la qualitat de les dues actrius protagonistes, Júlia Möler i Carme Sansa, que encarnen el mateix paper d'Aloma però en dues etapes diferents de la vida de la protagonista.

Joan Lluís Bozzo

Les dues protagonistes, tant la Júlia Möler com la Carme Sansa, tenen molt de prestigi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'obra, adaptada pel teatre per Lluís Arcarazo i amb direcció musical d'Alfonso de Vilallonga, té una durada de dues hores i quart, amb intermedi. L'entrada costa 24 euros.