Sergio Dalma repassa 20 anys de cançons amb el seu públic més incondicional


  • Comparteix:

Sergio Dalma fa un repàs als 20 anys de trajectòria professional amb un concert que ha buscat la complicitat amb el públic. Un Teatre-Auditori ple de gom a gom pels seguidors del cantant ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la gira més íntima de Sergio Dalma.

Entre fans, Sergio Dalma ha posat sobre l'escenari del Teatre-Auditori les seves cançons més clàssiques com 'Bailar pegados', barrejades amb temes que fins ara mai havia cantant en directe. Acompanyat per un contrabaix, una guitarra, la bateria i els teclats, el cantant català ha volgut compartir amb els seus seguidors un resum del seus 20 anys de vida professional. Així defineix Sergio Dalma el seu nou espectacle.

Sergio Dalma

És molt diferent al que fèiem fins ara. Són pinzellades per oferir les cançons d'aquests 20 anys.



En aquesta ocasió, el cantant ha triat per a la seva gira un format teatral, per tal d'apropar-se més al públic. Així ho han viscut els assistents.

Públic

Fantàstic, és molt bo. / És el millor i únic. / En directe és molt bo. / No em canso de veure'l.



Després del seu pas per Sant Cugat, Sergio Dalma visitarà altres teatres catalans amb aquest gira que apropa als seus seguidors les cançons de sempre amb arranjaments nous i amb un format més proper.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ets el millor Sergi!!!

ecologica_isa. Enviat el 3/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.