Apadrinaunartista.com obté fons perquè un grup gravi el seu primer CD


Temes relacionats

Apadrinaunartista.com celebra un any amb més de 1.600 grups afiliats ( 3/nov/08)

Apadrinaunartista.com ja sobrepassa el miler de grups afiliats (13/abr/08)

Apadrinaunartista.com s'apropa al miler d'artistes registrats a la web ( 1/abr/08)

Una web santcugatenca permet apadrinar el treball de grups musicals novells (17/gen/08)


  • Comparteix:

Web de la fundació Apadrina un Artista

Web de la fundació Apadrina un Artista

El portal de música Apadrinaunartista.com, una iniciativa de dos santcugatencs, aconsegueix per primera vegada finançar un CD. Gremio DC és el primer grup que ha reunit els diners necessaris per gravar un àlbum. Apadrinaunartista.com té l'objectiu de recaptar fons de la ciutadania perquè les bandes emergents puguin gravar el seu primer àlbum.

Gremio DC ha aconseguit en el seu primer any a la xarxa reunir el pressupost necessari de 50.000 dòlars per gravar l'àlbum 'Conexiones mágicas'. El conjunt compta amb més de 400 padrins i gravarà un dels tres primers àlbums que llança Apadrinaunartista.com. Cada padrí rebrà un exemplar del CD a més de participar del 40% dels beneficis que generi el disc per les vendes.

Un dels membres de la fundació, el santcugatenc Albert León, explica com funciona la fundació.

Albert León

La valoració és bona quan l'artista és proactiu. Si el grup penja les cançons i fa les gestions que nosaltres li aconsellem, aleshores funciona i la gent respon bé.


El projecte Apadrinaunartista.com va néixer a l'octubre de la mà dels santcugatencs Xavier i Albert León. La iniciativa vol donar suport econòmic als artistes novells amb les donacions rebudes a partir de la seva la web i ja disposa de més de 2.000 artistes inscrits i gairebé 500.000 dòlars aconseguits.

Apadrinaunartista.com permet que els artistes de Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica facin conèixer els seus projectes musicals perquè inversors privats i fans puguin invertir-hi. Aquest febrer, la fundació llançarà dos discos més, un del grup gironí 100 Elephants i l'altre del grup veneçolà Plan 9.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.