Mig centenar de persones assisteixen a la xerrada del 'concert astronòmic'


  • Comparteix:

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC), Josep Ferré, ha presentat aquest dijous al vespre en una xerrada el 'concert astronòmic' que tindrà lloc divendres de la setmana vinent al Teatre-Auditori. Ferré ha explicat que la música és un art que es combina amb altres disciplines com el teatre, l'òpera i l'astronomia. El concert constarà de les peces 'Júpiter' de Mozart i 'la Cançó de la lluna' de Rusalka. L'orquestra ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat.

El director de l'Orquestra explica el concert de divendres de la semana vinent.

Josep Ferré

La primera part hi ha dues obres, la simfònia 'Júpiter' de Mozart i 'la cançó de la lluna' de Rusalka. La segona part és la peça 'els Planetes' de Gustav Holst.


El 'concert astronòmic' servirà per commemorar els 400 anys des de la primera observació amb telescopi feta per Galileu i els 40 anys de la primera vegada que l'home va arribar a la lluna.

La xerrada ha tingut lloc al Cafè Auditori i ha comptat amb la presència de mig centenar de persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Bon dia, sobre la xerrada del concert astronòmic m\'ha sorprés que no es parli del conferenciant Eduard Garcia, President de l\'Associació Agrupació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat. Com a membre de la Junta d\\'aquesta Associació agrairia una petita nota. Carme Mas (Junta Directiva)

maika. Enviat el 6/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.