In*Digna enceta el cicle de concerts de La Organitzadora a la Sala Barroc


  • Comparteix:

Logo de La Organitzadora

Logo de La Organitzadora

Cinc concerts de música rap, reggae, pop rock i hard rock són les propostes del festival de música La Organitzadora, que tindrà lloc al Barroc Cafè de Sant Cugat al llarg de tot aquest mes. El primer concert ha anat a càrrec de la formació In*Digna aquest dijous. La segona actuació serà aquesta nit amb el rock'n'roll d'Atomic Diamonds.

La Organitzadora i la Sala Barroc són els promotors d'aquests concerts que compten amb el suport de Cugat.cat i que ompliran tot el mes, des d'aquesta setmana, la Sala Barroc de Sant Cugat.

Un dels membres de La Organitzadora, Èric Ricart, explica quins són els seus objectius.

Èric Ricard

El nostre objectiu principal és potenciar la música i tot tipus d'art sobretot a Sant Cugat i treballar en aquesta xarxa social.


El primer concert l'ha ofert aquest dijous el grup In*Digna. Aquesta nit l'espai santcugatenc acull l'actuació d'Atomic Diamonds, que compta amb el guitarrista santcugatenc Sebastien Kosonen.

Demà a dos quarts d'onze de la nit Shakti l&l oferirà un concert de reggae, també a un preu de quatre euros.

El quart concert d'aquest festival serà divendres de la setmana que ve. L'actuació anirà a càrrec de les formacions de pop rock Els Amics del Bosc i Los Rotos. El preu de les entrades és de sis euros.

L'últim cap de setmana de febrer protagonitzaran el cicle la formació de jazz Sandy River Jazz Band, divendres, i el grup de hard rock Nada Q Ver, dissabte, tots dos a dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.