L'obra teatral 'No et consumeixis' critica l'estil de vida de la societat actual


  • Comparteix:

Escena de l'obra 'No et consumeixis'

Escena de l'obra 'No et consumeixis'

L'obra teatral 'No et consumeixis' critica el consumisme que regeix l'estil de vida de la societat actual. El grup Xucrut teatre, que ha representat l'obra aquest dissabte al Club Muntanyenc, ha plasmat mitjançant l'humor la realitat consumista de la nostra societat. Al finalitzar l'obra s'ha obert un debat, on el públic ha pogut posar en comú les seves opinions sobre el tema principal del muntatge.

'No et consumeixis' plasma els diferents estils de vida de la Núria, el Manel i la Lucía. Cada protagonista mostra la seva pròpia concepció de l'amor, el menjar, les relacions i el consum. L'obra qüestiona els diferents patrons de consum i planteja les alternatives en favor d'una nova consciència.

Es tracta d'una comèdia plana i directa amb un muntatge senzill i una escenografia austera, ja que l'objectiu del muntatge és apropar el missatge de rerefons

Una de les creadores i actrius de l'obra, Ainhoa Roca explica en què consisteix l'espectacle.

Ainhoa Roca

Parla de l'intent de relacionar la vida que portem i com condiciona la nostra manera de viure el consum. Expliquem històries de la vida real.


Xucrut teatre forma part del Centre de Recerca i Informació en Consum (CRIC), una associació independent sense ànim de lucre que convida a la reflexió sobre el consum a través de diferents campanyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.