Rangel i Sánchez ofereixen al Terra Dolça la versió més intimista de l'obra 'Es desde aquí que miro la luna'


  • Comparteix:

Els actors Aleix Rangel i Jordi Sánchez delecten el públic del Terra Dolça amb una interpretació propera i intimista de l'obra 'Es desde aquí que miro la luna'. En aquesta ocasió, i després de vuit anys de gira, els intèrprets han substituït l'escenari teatral per l'espai gastronòmic.

L'obra 'Es desde aquí que miro la luna' del director Boris Rotenstein ha arribat aquest dissabte a Sant Cugat, vuit anys després de la seva estrena. Els dos protagonistes, s'han apropiat de l'espai gastronòmic per interpretar una de les primeres peces del desconegut dramaturg Damián Ruiz. L'obra tracta de la lluita de classes que es plasma arran la trobada entre dos excompanys de classe. L'espectacle no pretén alliçonar sinó que resta obert a la interpretació dels espectadors.

Un dels protagonistes, Aleix Rangel, explica què té d'especial la peça per sobreviure als escenaris durant vuit anys.

Aleix Rangel

L'obra és com les cançons de Serrat, mai passen. Els personatges han crescut amb nosaltres, però ara els podem defensar millor.



El pes del muntatge recau en la interpretació dels dos actors, que s'enfronten al públic sense escenografia. Tot i que l'obra, s'ha presentat íntegrament, l'adaptació a l'espai fa que s'introdueixin petits canvis. Ho ha explicat, Jordi Sánchez.

Jordi Sánchez

Aquesta obra s'ha fet a llocs molt diferents, però mai s'havia fet en un restaurant. L'obra es modifica dintre d'aquest espai.






Una trentena de persones han pogut gaudir aquest dissabte de l'espectacle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.