L'Escola Oficial d'Idiomes de Sant Cugat començarà les classes provisionalment en un IES


  • Comparteix:

L'Escola Oficial d'Idiomes entrarà en funcionament el proper curs, de manera provisional, en un institut d'ensenyament secundari de Sant Cugat, segons ha anunciat l'Ajuntament. Quan el centre, que serà el tercer al Vallés Occidental, estigui en ple rendiment, tindrà una oferta de places per 2.100 alumnes.

A hores d’ara, s’estudien diversos edificis públics del municipi com a futura seu, tot i que segons ha explicat a aquesta emissora la regidora de Serveis Personals Àngels Ponsa, de manera provisional, i a manca d'una seu definitiva, s'instal·laria en algun centre d'ensenyament secundari de la ciutat.

Àngels Ponsa

En aquest moment no tenim a disposició un edifici i per tant de moment pensem en una ubicació provisional en un IES públic de la ciutat


L’Ajuntament feia temps que negociava amb el Departament d’Ensenyament la instal·lació a la ciutat de l'Escola Oficial d'Idiomes. Segons Àngels Ponsa faltava a la ciutat una oferta pública d'ensenyament d'idiomes, més tenint en compte que darrerament han tancat algunes acadèmies arran de la crisi encetada pel cas Opening.

Àngels Ponsa

Incrementem l'oferta educativa de la ciutat amb una escola d'idiomes de qualitat


El curs vinent entrarà en funcionament el centre que, després de Terrassa i Sabadell, es converteix en el tercer de la comarca. El centre, que quan estigui a ple rendiment tindrà una oferta de places de 2100 alumnes, encara no ha concretat els idiomes però amb tota seguretat oferirà anglès, francès, alemany i itaià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.