Les veus de Laura Conejero i Lluís Soler i la música d'Horacio Curti il·lustren poemes de Formosa i Casas


  • Comparteix:

Laura Conejero i Lluís Soler durant en recital

Laura Conejero i Lluís Soler durant en recital

Els actors Laura Conejero i Lluís Soler han posat veu als versos de Feliu Formosa i Joan Casas que aquest dijous al vespre han omplert els racons de l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. 'Poesia. Amb efecte de Formosa/Casas' ha reunit una cinquantena de persones a l'espai local, que ha comptat amb la decoració musical del professor de l'Institut de Teatre de Barcelona Horacio Curti i una particular flauta japonesa.

El recital, emmarcat dins el 8è Festival de Poesia de Sant Cugat, ha consistit en una selecció d'haikus, unes estrofes d'origen japonès, de Feliu Formosa, el poeta d'honor del certamen, i Joan Casas. Laura Conejero i Lluís Soler han recitat amb l'acompanyament musical d'Horacio Curti que entre poema i poema ha ofert peces amb el Shakuhachi, un instrument d'origen japonès.

Escoltem l'actor Lluís Soler.

Lluís Soler

Hem combinat haikus, poemes de Formosa i la música de l'Horacio. És com si estiguéssim a casa i llegíssim per uns amics.




Els haikus són composicions poètiques d'origen japonès formades per disset síl·labes mètriques, repartides en tres versos segons l'esquema 5-7-5.

L'acte ha comptat amb la presència del regidor de Cultura, Xavier Escura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.