El Centro Popular Andaluz celebra aquest cap de setmana el Dia d'Andalusia


  • Comparteix:

El Centro Popular Andaluz celebra aquest cap de setmana el Dia d'Andalusia amb un ampli programa d'activitats. La commemoració d'aquesta festivitat a Sant Cugat arriba al 26è aniversari, la qual cosa demostra la plena integració de la comunitat andalusa, segons ha afirmat el president del CPA.

Els actes comencen dissabte, a les 12 del migdia, a la seu del Centro Popular Andaluz, amb els parlaments de l'alcalde Lluís Recoder i la consellera de Benestar i Família, Irene Rigau. Després del tradicional vi d'honor, la banda de tambors i cornetes de Castellar interpretarà l'himne d'Andalusia i tot seguit, tindrà lloc el dinar de germanor amb el potatge andalús.

El president del CPA, Gabriel Ruiz, ha comentat que les festes d'aquest tipus cada vegada compten amb més gent jove:

Gabriel Ruíz

La joventut cada cop s'interessa més en la cultura andalusa


El programa d'actes es completa diumenge amb la festa que ha organitzat la Federació d'Entitats Culturals Andaluses de Catalunya al parc de la Guinaueta de Barcelona. Amb aquesta trobada multitudinària es posa punt i final a una celebració que a Sant Cugat es celebra des de 1977, any de la fundació del CPA. El seu president, Gabriel Ruiz, ha manifestat que la ciutat és conscient del sentiment de catalanitat de la comunitat andalusa:

Gabriel Ruiz

Desprès de tant de temps la gent es dóna compta que tenim una lleialtat amb Catalunya


En un altre ordre de coses, Ruiz té previst entrevistar-se amb l'alcalde dissabte vinent per abordar els serrells del trasllat del Centro Popular Andaluz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.