Femarec torna a sorprendre el Teatre-Auditori amb l''Atzar' com a protagonista


  • Comparteix:

Unes 500 persones han assistit a la representació del muntatge 'L'atzar' del grup de Teatre Social Femarec. Sota la direcció de Glòria Rognoni, el grup de 16 actors han ensenyat al públic la importància que té l'atzar en les nostres vides i com un cúmul de coincidències fortuïtes condicionen la nostra manera de ser. Els assistents han estat protagonistes de l'atzar participant en un sorteig que han fet els mateixos actors en directe i on han demostrat la seva gran capacitat d'improvisació.

El grup de teatre social Femarec ha tornat, un any més, a captivar tota l'atenció del públic del Teatre-Auditori. Enguany, els actors han centrat el seu muntatge entorn de l'atzar per investigar i descobrir com influeix aquest concepte en les nostres vides.

La directora del Grup de Teatre Social Femarec, Glòria Rognoni, s'ha mostrat més que satisfeta amb l'actuació del seu grup d'actors.

Glòria Rognoni

Aquest públic respectuós i atent és perfecte. Ells s'ho mereixen, ho fan molt bé, i s'ho guanyen. Per mi és una gran satisfacció.


Els actors han explicat també al públic com a ells l'atzar els ha fet diferents, privilegiats i savis. L'actor Fernando Moreno, ha destacar el bon funcionament del muntatge tot i trobar una mica fred el públic del Teatre-Auditori.

Fernando Moreno

El públic ha estat una mica fred al principi però poc a poc han anat entrant a l'obra. Es nota que han gaudit molt amb el muntatge.


El grup de Teatre Social Femarec seguirà portant l'obra 'L'atzar' per diferents escenaris i a la vegada ja ha començat a preparar el nou espectacle que esperen que es pugui veure l'any vinent al Teatre-Auditori.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.