El candidat santcugatenc a Eurovisió, Carlos Ferrer, eliminat en la primera gala de TVE


  • Comparteix:

El candidat santcugatenc que lluitava per representar l'Estat espanyol al festival d'Eurovisió ha quedat eliminat de la primera gala de Televisió Espanyola. Carlos Ferrer, amb la cançó 'El patito', havia superat la primera fase eliminatòria per Internet i s'havia situat entre els 30 concursants finalistes.

La cançó 'El patito', d'estil country, té una lletra original i un ritme que s'enganxa. El cantant santcugatenc, Carlos Ferrer, explica com se li va ocórrer escriure aquesta cançó.

Carlos Ferrer

La lletra es desmarca bastant i la vaig crear perquè jo a casa tinc un aneguet groc i de petit sabia imitar al 'Pato Donald'.



Ferrer no ha superat la primera gala televisada del concurs eliminatori per escollir el representant espanyol a Eurovisió 2009. Tot i que va superar la primera fase amb un total de 40.095 vots per Internet, no ha pogut seguir competint amb participants amb tant de renom com Melody o Soraya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.