Ignasi Roda presenta un llibre sobre la història de Bellaterra


  • Comparteix:

Ignasi Roda rebent la felicitació dels veïns a la presentació del llibre a Cerdanyola

Ignasi Roda rebent la felicitació dels veïns a la presentació del llibre a Cerdanyola

L'escriptor Ignasi Roda presenta aquest dijous a Sant Cugat un llibre sobre els 75 anys d'història de Bellaterra. L'obra, que es pot obtenir en qualsevol llibreria, fa un repàs als orígens d'aquest nucli, del qual fins ara no hi havia gaire informació. La presentació començarà a les vuit del vespre a la llibreria Mythos.

'Bellaterra 1930-2005. Crònica de 75 anys' és el títol del llibre, on, entre altres coses, es pot veure la gran relació històrica que han tingut Sant Cugat i Bellaterra arran de la connexió ferroviària, ja que la urbanització que pertany a Cerdanyola, va acollir gran part de treballadors santcugatencs per fer les seves cases.

Roda ha explicat a Cugat.cat aquest veïnatge.

Ignasi Roda

Aquesta connexió ferroviària i amb la indústria paral·lela, fa que Bellaterra i Sant Cugat hagin viscut molt comunament.



Roda també ha explicat que hi havia molt poca documentació sobre Bellaterra i que ha hagut de fer més de 80 entrevistes i un treball d'investigació per tirar endavant el llibre.

L'acte, presentat per l'historiador Josep Maria Figueres, tindrà lloc a la llibreria Mythos a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.