Presència santcugatenca al Palau de la Música en el concert de l'escoltisme


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (OSJC) participa a la festa que organitza el moviment escolta català al Palau de la Música Catalana oferint el 'Concert de l'escoltisme'. L'orquestra dirigida per Enric Mestre, Jordi Picorelli i Josep Ferré interpretaran peces clàssiques i temes contemporanis amb companyia de diverses corals d'escoles santcugatenques. La cita és aquest diumenge a partir de les dotze del migdia.

A la trobada, hi coincidiran les corals dels CEIP Pins del Vallès i Collserola juntament amb la coral del Centre d'Estudis Musicals Gymel, també santcugatenca. L'OSJC és una formació que agrupa joves d'arreu del país de 14 a 18 anys que assaja a Sant Cugat. Enguany serà la tercera vegada que participa a la trobada del món escolta català.

El repartiment anirà dels clàssics Beethoven o Schubert a peces més contemporànies com una selecció del musical 'Cats'. Ho ha explicat el director de l'orquestra, Josep Ferré.

Josep Ferré

Interessa que la gent jove conegui noves partitures i nous estils. Interpretarem un repertori molt variat.


Les entrades pel concert de l'escoltisme es poden adquirir a través de la web del Palau de la Música Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.