Una fotografia de Tanzània de Laura Estrella Cruz guanya l'onzè concurs del Tot Fotoportada

Foto de família de l'11è concurs Tot Fotoportada

Cultura

Publicat el 17/feb/09 per Marc Texidó

Laura Estrella Cruz és la guanyadora de l'onzè concurs del Tot Fotoportada amb una instantània feta durant les vacances d'estiu en un viatge a Tanzània. La premiada ha rebut un xec per valor de 500 euros en regals a la botiga Milar Tobella. En total s'han entregat 24 premis tot i la disminució de la participació respecte les darreres edicions. L'alcalde, Lluís Recoder, ha inaugurat la mostra de les fotografies que han participat al certamen, que es pot veure a la Biblioteca del Mil·lenari fins el 7 de març.

Un total de 262 fotografies han participat a l'onzena edició del concurs del setmanari Tot Fotoportada que enguany ha repartit 24 premis valorats en més de 8.000 euros. El director del setmanari Tot Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha explicat que l'edició actual ha estat més selectiva i ha avançat que l'any vinent es podrà participar a través d'internet.

Josep Maria Vallès

Aquesta edició ha estat més selectiva, potser hi ha menys participació però la qualitat és molt bona. La novetat és que l'exposició es fa a la biblioteca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que els concursants busquen una imatge més profunda dels llocs que visiten.

Lluís Recoder

Els que participen al concurs, quan viatgen, intenten posar l'ànima del país i dels paisatge on es troben.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Totes les fotografies es poden veure en un exposició al vestíbul de la Biblioteca del Mil·lenari fins el primer dissabte de març.