La Unió Santcugatenca estudia la possibilitat de remodelar el seu local


  • Comparteix:

La Unió Santcugatenca està estudiant la possibilitat de remodelar el seu local. Un dictamen tècnic, encarregat per la junta, descarta que l'edifici representi cap perill, però evidencia la necessitat de modernitzar les instal·lacions. Aquest ha estat un dels temes centrals de l'última assemblea de la Unió, que també està preparant els nous estatuts de l'entitat.

Tot i que l'edifici no pateix cap deficiència greu que pugui afectar la seguretat dels assistents, necessita canvis importants pel confort de socis, públic i artistes. Alguns d'aquests canvis passen per la remodelació de vestuaris i l'escenari, o el canvi de la teulada. El president de la Unió Santcugatenca, Joan Mata, ha explicat que la junta va decidir encarregar un estudi tècnic per conèixer la situació actual de l'edifici:

Joan Mata

Es va demanar un dictamen tècnic a un arquitecte


La rehabilitació està a l'espera de l'aprovació dels pressupostos. Però un altre dels aspectes que la Junta té sobre la taula és la renovació dels Estatuts de l'entitat. Segons Joan Mata, els canvis no seran substancials i la Unió Santcugatenca mantindrà com a objectiu potenciar la cultura. El que sí podria variar són aspectes formals, com ara el nombre d'anys requerits per ser president, actualment establert en deu. Joan Mata insisteix, però, en que aquestes modificacions necessiten el vist-i-plau de tots els socis:

Joan Mata

En l'assamblea d'ahir vam fer la presentació de la situació actual


L'entitat celebrarà properament una assemblea extraordinària amb la intenció de fer un nou redactat dels estatuts, comptant amb un consens total.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.