Prop de 400 persones assisteixen a la cita de Color Dansa amb 'Serrat Balla'


  • Comparteix:

Els ballarins de Color Dansa han donat vida sobre l'escenari del Teatre-Auditori a les cançons de Joan Manuel Serrat en l'espectacle 'Serrat Balla'. Prop de 400 persones han vist el muntatge creat i dirigit per Mudit Grau, on han sonat cançons tant conegudes del cantautor com 'La Carmeta', 'Tío alberto' i 'Mediterraneo'.

Un total de vuit ballarins de la companyia Color Dansa han ballat diferents temes del cantautor català, Joan Manuel Serrat.

El muntatge ha fet un repàs al repertori de Serrat, interpretant les lletres i la música d'algunes de les seves cançons a través de diferents disciplines com el flamenc, el hip-hop i la dansa contemporània. Color Dansa ha apostat per una escenografia força complexa, amb objectes penjats del sostre de l'escenari.

Al sortir de l'espectacle el públic ha valorat positivament l'espectacle.

Públic

Han treballat molt bé i han superat l'espectacle de Peralada. / És un espectacle especial i algunes cançons costaven una mica. / La música de Serrat ens agraden molt i considero que ho han fet molt bé.



Per la seva banda, Mudit Grau, creadora i directora del muntatge, es mostra satisfeta ja que tant el públic com els ballarins han gaudit de l'espectacle.

Mudit Grau

Estic molt contenta, hi havia molta receptivitat per part del públic. Estic contenta que al públic li hagi agradat i veure que els ballarins s'ho han passat molt bé




Aquest divendres arriba al Teatre-Auditori 'Enfermo imaginario', l'obra que representa el retorn als escenaris de l'actor Paco Morán.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.