Isabel-Clara Simó rebrà el premi Trajectòria a Sant Cugat


  • Comparteix:

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó

El premi Trajectòria de la Setmana del Llibre recaurà aquest any en Isabel-Clara Simó, considerada una de les escriptores més importants de la nostra llengua. L'entrega del guardó tindrà lloc el 10 de març i comptarà amb la participació d'Oriol Bohigas i de l'actor Jordi Boixaderas.

La periodista i escriptora Isabel-Clara Simó ha acumulat una gran quantitat de guardons durant la seva trajectòria, on destaquen el Premi Víctor Català (1978) per 'És quan miro que hi veig clar' i el premi Sant Jordi (1993) per 'La salvatge'. Fa nou anys, va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva carrera literària.

El president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach, recorda els motius que fan mereixadora l'escriptora d'aquest guardó.

Albert Pèlach

Ha publicat molts llibres, ha tingut molts reconeixements, ha estat a l'administració i té un públic lector important.




El nom de Simó s'uneix a una lista d'escriptors guardonats amb aquest premi com Josep Palau i Fabre, Quim Monzó, Teresa Pàmies i Miquel Martí i Pol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.