Cugat.cat col·labora amb la Setmana del Llibre amb una cobertura multimèdia


  • Comparteix:

Diari electrònic Cugat.cat

Diari electrònic Cugat.cat

El grup de comunicació municipal Cugat.cat col·laborarà amb la Setmana del Llibre en Català oferint una cobertura multimèdia a través del diari electrònic Cugat.cat i de l'emissora Ràdio Sant Cugat (91.5 FM). La cobertura, que potenciarà la immediatesa i els formats de vídeo, inclourà retransmissions en directe dels principals actes, entrevistes en vídeo als autors i un seguiment minut a minut de l'actualitat del certamen.

D'aquesta manera, Cugat.cat es vol convertir en el mitjà de referència de la Setmana del Llibre en Català, que se celebrarà a Sant Cugat del 6 al 15 de març. Per aconseguir-ho, el grup de comunicació habilitarà una micro-site específica al diari electrònic Cugat.cat on es podrà seguir al minut l'agenda d'activitats, veure entrevistes en vídeo als principals autors i llegir les notícies més destacades que generi l'esdeveniment.

A més, com explica la directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, s'oferiran retransmissions en directe dels principals actes del programa en format de vídeo.

Mònica Lablanca

L'objectiu de Cugat.cat, a més de la cobertura de tota la Setmana, és fer la retransmissió en directe d'alguns dels actes, amb la intenció de donar a conèixer tot el que passa a Sant Cugat.




En aquest sentit, el president de la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català, Albert Pèlach, ha destacat la importància de fer arribar l'esdeveniment a tot el país.

Albert Pèlach

Gent des de casa seva, les llibreries i les biblioteques es podran connectar i compartir amb el públic l'acte de Sant Cugat.




Cugat.cat manté, així, la seva aposta per les retransmissions en directe dels principals esdeveniments de la ciutat. Diumenge passat ja es va poder veure en directe, a través del diari electrònic, la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.