El Teatre la Unió presenta avui la seva primera producció, 'Tot em sembla una merda'


  • Comparteix:

El Teatre la Unió acull avui la representació de 'Tot em sembla una merda', la primera producció pròpia d'aquest espai. L'obra del dramaturg Jordi Casanovas porta a l'escenari una parella que comparteix la seva darrera conversa abans de posar punt i final a la seva relació en una cafeteria. El director del Teatre la Unió, Christian Treceño, dirigeix aquest muntatge, que arrancarà a les deu de la nit.

La producció presenta l'Àlex i l'Anna, una parella que es troba en una cafeteria a punt d'acabar la seva relació. Al llarg de la conversa, els dos repassen temàtiques com ara la cultura pop i la seva quotidianitat o les relacions de parella i d'amistat. Però tot plegat són excuses per eludir el tema que els ha portat a reunir-se: el trencament de la relació.

L'obra forma part del programa del Centre de Creació Contemporània, que és la línia de produccions pròpies del Teatre la Unió. El director d'aquest espai i també de l'obra, Christian Treceño, es mostrava així de satisfet durant la presentació.

Christian Treceño

'Tot em sembla una merda' és la nostra primera producció on hem posat tots els nostres principis de gestió artística.


'Tot em sembla una merda' té com a actors protagonistes a Míriam Marcet i Enric Rodríguez, dues cares conegudes de 'El cor de la ciutat'.

La durada de l'espectacle és d'una hora aproximadament i el preu de l'entrada és de 12 euros i 10 pels socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.