Acció Cultural de Sant Cugat obre un casal independentista a la ciutat


  • Comparteix:

Acció Cultural de Sant Cugat posa en marxa un casal independentista on les entitats puguin fer xerrades, activitats i exposicions que participin del projecte d'alliberament nacional dels Països Catalans. La Guitza, que és com s'anomena el casal, busca socis que col·laborin en la gestió del nou espai.

La Guitza es defineix com a local social obert a tothom que funciona de forma assembleària. En aquesta assemblea pot entrar tothom que ho desitgi sempre i quan accepti els estatuts del casal i se’n faci soci. La quota mínima és de tres euros mensuals i de moment ja hi ha una trentena de socis. Els qui només en vulguin ser usuaris hauran de demanar el carnet d’usuari pel qual es paga la simbòlica quantitat d’un euro. Segons els seus promotors, La Guitza vol ser quelcom més que un bar. Quim Pla, membre de Maulets, explica com va sorgir la idea.

Quim Pla

La idea de la Guitza va sortir fa molt de temps dintre de l'assemblea de Maulets


El casal es proposa organitzar activitats regularment a proposta dels seus socis, però també d’altres entitats de la ciutat. A més, La Guitza vol ser un altre eix dinamitzador de la ciutat i per això aportaran el seu gra de sorra a les celebracions populars. Quim Pla ha aclarit, però, que les entitats que vulguin organitzar activitats al local, ho podran fer gratuïtament.

Quim Pla

Aquí una entitat podrà venir a fer una xerrada sense que sigui soci


La Guitza està ubicat al carrer Sant Martí número 18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.