Les xerrades i presentacions de llibres protagonitzen la programació de març al Terra Dolça


  • Comparteix:

Imatge d'una xerrada de l'espai Terra Dolça

Imatge d'una xerrada de l'espai Terra Dolça

L'espai cultural i gastronòmic Terra Dolça inicia les activitats del mes de març amb una programació farcida de presentacions de llibres i xerrades. La primera cita té lloc aquest vespre i comptarà amb la presència de Carles Martín Fumadó, que presentarà el seu últim llibre 'Nits'. D'altra banda, l'espai cultural també acull fins al maig l'exposició 'Art de la terra', amb quadres de la Cooperativa Krack's.

Entre les presentacions de llibres més destacades hi ha 'Emmordassats i complaguts (la guerra de Successió que no ens conten)', que tindrà lloc el dimarts que ve a les vuit del vespre i comptarà amb la presència de l'autor, Jordi Mata.

El relleu l'agafarà dijous de la setmana vinent el jove historiador Aram Montfort i Coll amb la presentació el seu primer llibre 'Barcelona 1939. El camp de concentració d'Horta'.

Dissabte de la setmana que ve, l'espai s'endinsarà en una ruta de rondalles i llegendes sobre una dels indrets més paradisíacs dels Països Catalans amb 'Cordada de contes: Menorca' amb La Guixera Contes.

Un altre dels esdeveniments que presenta l'espai tindrà lloc el darrer dijous del mes i consistirà en una xerrada que porta per títol 'La Bressola de la Catalunya Nord i el disc Musiquetes de la Bressola'. Guim Pros, propietari del Terra Dolça, explica aquesta trobada.

Guim Pros

La idea és difondre la idea que està duent a terme l'escola de la Bressola a la Catalunya Nord.




L'últim dissabte de març, el grup de música 'O de Tualet' amenitzarà amb el seu jazz el sopar musicat de cada mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.