Dues activitats infantils, aquest març al Pati de Llibres


  • Comparteix:

El pati de llibres acull activitats pels més petits

El pati de llibres acull activitats pels més petits

La llibreria infantil i juvenil Pati de Llibres acollirà aquest mes dos actes dedicats als més menuts. Un serà la presentació del llibre 'Bona nit', que parla dels somnis de la lluna i dels infants. El segon acte serà una activitat basada en el llibre 'TAT!', un recull de jocs, moixaines i cançons infantils.

La primera activitat comptarà amb la visita de l'autora del llibre 'Bona nit', Alba Garcia Puig, que acostarà als més petits el sentit de la seva obra el 14 de març.

El segon acte, inspirat en el llibre 'TAT!' i dedicat als infants de 2 a 3 anys, es basarà en l'aprenentatge d'un repertori de jocs i cançons recuperats de la tradició oral. L'activitat, que tindrà lloc el 28 de març, anirà a càrrec de les autores del conte, Marta Badia Solé i Àngels Vidal Mombrú.

Les dues activitats infantils seran a les dotze del migdia, tindran un preu d'un euro i requereixen una inscripció prèvia que es podrà efectuar a la mateixa llibreria, al carrer Xerric número 22.

Fina Ribas, del Pati de Llibres, explica per què la llibreria és un bon espai per celebrar aquest tipus d'actes.

Fina Ribas

Pati de Llibres té un projecte què s'encarrega de fomentar la lectura i la relació entre pares i fills a partir de mitjans com els llibres i aquest tipus d'activitats.


Al Pati de Llibres es podran comprar, a més, entrades pels espectacles infantils del Teatre la Unió. També s'hi podran trobar contes relacionats amb les obres que es representaran en aquest espai al març com 'Els tres porquets' i 'El ratolí Pérez'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.