El tercer 'Mou-te' busca consolidar-se i arribar a nous públics


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'edició passada del Mou-te

Una de les actuacions de l'edició passada del Mou-te

La 3a edició del cicle de concerts Mou-te, organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament, arribarà a la primavera i les bandes que hi vulguin participar ja poden presentar les seves maquetes. El cicle d'enguany es dividirà en dues parts: el Mou-te Primavera i Mou-te Tardor. Per primera vegada també poden presentar les seves maquetes grups de fora de la ciutat.

La 2a edició del cicle Mou-te va comptar amb l'assistència de més de 1.300 persones. Per aquest motiu, l'organització ha decidit dividir el cicle en dues parts. Ho explica la cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos.

Jèssica Sotodosos

El Mou-te es divideix en dues parts: l'edició primavera i l'edició tardor. Cada part comptarà amb cinc concerts.


El Mou-te Primavera començarà el 24 d'abril amb cinc actuacions cada quinze dies. La segona part arrancarà el 9 d'octubre amb cinc concerts més.

Una altra de les novetats de l'edició d'enguany és la participació de bandes no santcugatenques. Sotodosos explica que es faran el 20% dels concerts de propostes no locals.



Jèssica Sotodosos

Aquest any s'acceptaran un 20% de propostes no santcugatenques i així mantenim el 80% de la nostra filosofia per la música local.



Els interessats en participar poden consultar les bases a Cugat.cat i a Myspace.com/moutesantcugat.

Tots els concerts seran remunerats amb 200 euros. Pel que fa als premis hi haurà dos guanyadors, un per cada cicle, elegits per votació popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.