Seqüeles i guanyadores dels Oscars, als cinemes locals


  • Comparteix:

Del Toro es va donar a conèixer a 'Sospechosos habituales'

Del Toro es va donar a conèixer a 'Sospechosos habituales'

Les seqüeles de 'Che' i 'La pantera rosa' i el film d'acció 'En el nombre del rey' són les cintes que s'estrenen aquest divendres a les sales de Sant Cugat. Els dos cinemes mantenen una cartellera farcida ara pels films guanyadors dels premis Oscars.

L'única novetat de Cinesa és 'Che: Guerrilla', la segona part de les aventures del revolucionari Ernesto 'Che' Guevara. Steven Soderbergh torna a comptar amb Benicio Del Toro per interpretar un personatge que ja li ha valgut un Goya a l'actor porto-riqueny. La pel·lícula, que també es pot veure a Yelmo Cineplex, té un ampli repartiment català amb noms com Jordi Mollà, Óscar Jaenada i Eduard Fernández.

Yelmo projecta dues estrenes més. 'La pantera rosa 2' està protagonitzada per Steve Martin que torna a interpretar l'inspector Jacques Closeau. A la comèdia, també apareixen Jean Reno i John Cleese.

L'altre novetat és 'En el nombre del rey'. Es tracta d'un film d'acció basat en el videojoc 'Dungeon Siege', en què un pare de família es transforma en un guerrer per lluitar contra un exèrcit d'assassins.

I a Cinesa, dins el Cicle de Cinema d'Autor, es projecta 'Etz limon', una crítica sobre la situació al Pròxim Orient. El títol es pot veure dijous vinent, a dos quarts de vuit i a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.