Disponible a Internet el patrimoni de la ciutat


  • Comparteix:

Presentació del servei

Presentació del servei

El patrimoni arqueològic, botànic i arquitectònic de la ciutat ja es pot consultar a través del portal de l'Ajuntament. Aquest nou servei, que consta de 600 referències, ofereix imatges i fitxes tècniques dels diversos elements i també proposa rutes temàtiques. El servei vol ser una eina útil tant per a turisme com per als treballs d'investigació.

El catàleg, aprovat al ple municipal i per la Generalitat, recull els elements artístics, històrics i botànics més representatius de la ciutat. Ara està a disposició del públic un cop informatitzat i publicat a través de la web Santcugat.cat.

El regidor d'Innovació, Jordi Puigneró, considera que és una eina molt útil.

Jordi Puigneró

Serà útil tant per a investigadors com per a qui vulgui conèixer la riquesa de la ciutat.


El servei mostra a través de mapes de la ciutat els llocs d'interès i proposa rutes com per exemple una de modernista, una de masies i una d'edificis emblemàtics del segle XX.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Celebro aquest projecte tot i que costa de trobar al web municipal i no he estat capaç de trobar-hi les fitxes del patrimoni. Ha costat però ja ho tenim, per quan la web de joves? molt aviat?

Quim. Enviat el 26/feb/09


Molt gran la iniciativa! Un pas més per a preservar el poc patrimoni que ens queda dempeus!! Segur que serà una eina molt útil per a tothom que estima Sant Cugat i les generacions que vindran. No sé si hi ha algun problema a l'hora d'obrir les fitxes de cada element arquitectònic,... Felicitats!!

Helena. Enviat el 27/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.