L'estrena a Sant Cugat de 'Pretextos' de Sílvia Munt reuneix més de 250 persones


  • Comparteix:

Més de 250 persones han assistit aquest dijous a la projecció del film 'Pretextos', de l'actriu i directora Sílvia Munt. La pel·lícula, que relata la història de dues dones, s'ha projectat en el marc del Cicle de Cinema d'Autor.

La mateixa Sílvia Munt i el seu company a la vida real, Ramon Madaula, donen vida a 'Pretextos' als dos membres d'un matrimoni que lluiten per viure en parella sense renunciar a ser ells mateixos. La directora santcugatenca interpreta una directora de teatre que estima el seu marit, metge, tot i que utilitza la feina per omplir la seva vida. Paral·lelament, la pel·lícula narra la història d'una altra dona, i les diferències entre les dues protagonistes femenines.

Sílvia Munt ha explicat que portar el llargmetratge a Sant Cugat és molt especial.

Sílvia Munt

És molt especial, ja l'he portat a tot arreu, però com més a prop de casa estic més important és i més nerviosa estic.



Més de 250 persones s'han apropat en total a les dues sessions que s'han projectat aquest dijous als cinemes Cinesa. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, també ha assistit a la cita.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.