Ignasi Roda ofereix un repàs de la història de Bellaterra en un llibre


  • Comparteix:

La història de Bellaterra des del 1930 fins a l'actualitat és la protagonista del llibre d'Ignasi Roda, 'Bellaterra: 1930 -2005. Crònica de 75 anys'. Roda ha explicat, durant la presentació, que ha escrit el llibre perquè fins ara ningú abans no havia recollit la història de Bellaterra. El llibre ja es pot trobar a les llibreries de la ciutat.

La relació que han tingut al llarg del segle XX i principis del XIX Sant Cugat i Bellaterra és un dels temes que Roda tracta al llibre 'Bellaterra: 1930 -2005. Crònica de 75 anys'.

Roda explica el contingut de l'obra.

Ignasi Roda

El llibre conté tot el que ha passat a Bellaterra des del 1930 fins el 2007. Podem trobar tot el que representa la fundació de Bellaterra.



A més, Roda ha destacat que per a l'elaboració del llibre ha comptat amb l'ajuda de més d'una setantena de persones que l'han ajudat a configurar la història d'aquest territori de Cerdanyola.

La presentació, que ha tingut lloc a la llibreria Mythos de Sant Cugat, ha comptat amb la presència d'una vintena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.