Homenatge al cinema de Buster Keaton en un acte a l'Escola Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

Una vuitantena de persones s'han aplegat aquest dimecres en l'homenatge al cineasta Buster Keaton. En un acte a l'Escola de Música Victòria dels Àngels, s'ha projectat la pel·lícula 'El modern Sherlock Holmes', dirigida i interpretada per Keaton, amb l'acompanyament de la música del piano de Joan Aymerich.

'El modern Sherlock Holmes' es considera una de les pel·lícules de referència del gènere còmic del cinema mut. En el film, Keaton encarna un projeccionista de cinema que somia que entra en la pel·lícula que projecta i es converteix en Sherlock Holmes.

El crític de cinema Àngel Comas ha estat l'encarregat de fer una petita introducció sobre el significat de la pel·lícula.

Àngel Comas

'El modern Sherlock Holmes' és un clàssic que encara es pot veure avui com un fil actual.



Recuperant la tradició del cinema mut, el pianista Joan Aymerich ha acompanyat la projecció de la pel·lícula amb música expressament composta per al film.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.