La Setmana del Llibre lliura avui el Premi Trajectòria a Isabel-Clara Simó


  • Comparteix:

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó

L'escriptora Isabel-Clara Simó rebrà avui el premi Trajectòria que anualment atorga la Setmana del Llibre. El guardó reconeix la seva extensa obra, la seva implicació en la defensa de la llengua i el fet que s'ha sabut crear un públic fidel al llarg dels anys. Amb aquest premi, Simó entrarà a la llarga llista d'autors que l'han rebut, una llista que inclou noms com Josep Palau i Fabre, Quim Monzó i Miquel Martí i Pol. L'acte es podrà seguir en directe a través de Cugat.cat en temps real i en format de vídeo, així com des del 91.5 de l'FM.

Isabel-Clara Simó, nascuda a Alcoi el 1943, ha publicat més de 40 llibres, entre els que destaquen 'Júlia', 'La Salvatge', 'El gust amarg de la cervesa' i 'En legítima defensa'. A part de les seves obres de literatura i l'assaig, destaca també per les seves habituals col·laboracions a la premsa.

El president de la Setmana del Llibre, Albert Pèlach, justifica així l'elecció de Simó.

Abert Pèlach

Ha publicat molts llibres, ha obtingut diferents reconeixements, ha defensat els llibres en català i té un públic lector important.


L'acte d'entrega començarà a les set de la tarda i comptarà amb la participació de l'enginyer químic Carles Solà, amic personal de l'escriptora i de l'actor Jordi Boixaderas, que en llegirà poemes inèdits. Cugat.cat retransmetrà en temps real, a través del diari electrònic, les imatges de l'acte.

A més, la jornada d'aquest dimarts de la Setmana del Llibre està farcida d'activitats. A les onze del matí, l'Espai Infantil i Juvenil de la plaça del Rei acollirà una narració de contes. A continuació, a partir de les dotze, l'Editorial Fragmenta proposa reflexionar sobre les religions amb 'Dos anys de llibres no religiosos sobre religions', a l'espai de Narrativa.

A la tarda, a la secció Criteris, els escriptors Sam Abrams i Julià de Jòdar parlaran sobre els llibres de les seves biblioteques. Els tallers familiars d'aquest dimarts estan orientats al maquillatge teatral, a partir de dos quarts de sis a l'Espai Infantil i Juvenil. Criteris torna a la tarda amb Enric Vila i 'Revisem els nostres mites', a l'espai dedicat a la narrativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.