Xavier Escura: 'L'objectiu de la Setmana del Llibre no és fer calaix'


Temes relacionats

Tot a punt perquè Sant Cugat aculli la Setmana del Llibre en Català ( 6/mar/09)


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, admet que és molt possible que el trasllat de la Setmana del Llibre de Barcelona a Sant Cugat comporti una davallada en les vendes, tot i que assegura que els organitzadors en són plenament conscients. Segons Escura, el canvi d'ubicació respon també a un canvi de plantejament de la Setmana, que vol deixar de ser una 'gran llibreria' per convertir-se en un 'gran acte de promoció de la cultura i la lectura'.

Així ho ha argumentat el titular de Cultura poca estona abans de la inauguració de la Setmana durant una entrevista a Cugat.cat.

Xavier Escura

A nivell de fer calaix, és possible que hi hagi una minva. Però l'objectiu és prestigiar els llibres perquè al llarg de l'any se'n venguin més.










Escura ha criticat el 'centralisme' i el 'provincianisme' barceloní que, segons ell, han marcat la polèmica sobre el trasllat de la Setmana a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.