Arrenca la tercera Tertúlia amb Amics amb les 14 components de les Xandrines


  • Comparteix:

Les Xandrines donen el tret de sortida al cicle

Les Xandrines donen el tret de sortida al cicle

Coincidint amb el Dia de la Dona, la tercera edició de la Tertúlia amb Amics comença aquest dilluns sota el títol de 'La revolució tranquila de les dones'. La xerrada comptarà amb la presència de les 14 components del grup de teatre Les Xandrines, que tractaran el paper de la dona a la societat. La cita és aquest dilluns al vespre a partir de dos quarts de vuit al Cafè El Ratpenat.

La tercera edició de Tertúlia amb Amics, organitzada per Amics de Pedra i Sang, porta un cicle de trobades al voltant d'una taula on es tractaran diversos temes. Coincidint amb el 150è aniversari de les teories de Darwin l'evolució tindrà un pes important en les xerrades.

La directora escènica Dolors Vilarasau explica sobre què tractarà la xerrada que dóna el tret de sortida al seguit de tertúlies.

Dolors Vilarasau

Parlaran sobre dones. El títol de la xerrada és la revolució tranquila de les dones perquè fa referència a l'obra de teatre 'Les cunyades' i les dones parlaran de la seva participació a la revolució tranquila.




La cita és aquest dilluns a partir de dos quarts de vuit del vespre al Cafè El Ratpenat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.