Inauguració de l'espai infantil i primer combat retòric, plats forts d'aquesta tarda


  • Comparteix:

Aquesta carpa, situada a la plaça del Rei, acull alguna de les activitats de la tarda

Aquesta carpa, situada a la plaça del Rei, acull alguna de les activitats de la tarda

La primera tarda de la Setmana del Llibre ve carregada d'activitats per a totes les edats, però sobretot molt centrada en els lectors més joves. Taules rodones i espectacles infantils centraran la primera tarda d'aquest esdeveniment, que ha donat el tret de sortida aquest divendres al migdia i que restarà a Sant Cugat fins diumenge de la setmana vinent.

A les sis de la tarda l'espai dedicat a la narrativa i renacional, situat a la plaça d'Octavià, hi haurà una taula rodona per discutir els reptes científics, tecnològics, socials i mediambientals. El vicepresident del Comitè de Bioètica de Catalunya, Marc Antoni Broggi, el vicepresident segon de l'Ateneu de Barcelona, Francesc Cabana, el sociòleg i doctor en Biologia, Ramon Folch, així com el director de l'Agència Catalana de Notícia, Saül Gordillo, participaran en aquesta primera activitat.

També a les sis de la tarda serà el moment de la inauguració de l'espai dedicat als més joves. Serà a l'espai Infantil i Juvenil, a la plaça del Rei, amb l'actuació de Marcel Gros i l'espectacle que porta per títol 'Marcel Sol'. Els assistents veuran una història que explica les experiències d'un pallasso que no vol estar sol.

L'acte que tancarà la primera tarda de la Setmana del Llibre serà el combat retòric amb dues cares a l'escenari, la de Joan Daniel Beszonoff i la de Vicent Sanchis. L'escriptor de Perpinyà i el periodista valencià explicaran les particularitats de la resistència lingüística per seguir escrivint en català i no fer-ho en l'idioma que predomina a casa seva. El combat retòric que porta per títol 'Per què, malgrat tot, encara escric en català' estarà moderat per l'escriptor, periodista i advocat Jordi Cabré. La cita serà al punt de les set a l'espai ubicat a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.