Personalitats del món cultural aposten perquè la Setmana del Llibre es consolidi a Sant Cugat


  • Comparteix:

Públic durant la inauguració de la Setmana

Públic durant la inauguració de la Setmana

Personalitats del món cultural santcugatenc esperen que Sant Cugat continuï acollint la Setmana del Llibre en Català després d'aquesta edició. Tots ells coincideixen a destacar el salt cultural que suposa aquest esdeveniment literari per a la nostra ciutat.

L'historiador Domènec Miquel, el fotògraf Carles Cabanas i el director del Museu de la ciutat, Lluís Campins, han explicat a Cugat.cat que troben molt positiu per a la ciutat que esdevingui l'escenari d'aquest tipus d'esdeveniments.

Miquel, Cabanas i Campins

Si es pogués consolidar aquí seria important per a la ciutat./ Trobo molt bé que es pugui fer a diferents llocs del país més enllà de Barcelona./ Em sembla una oportunitat important per a la ciutat.


En el mateix sentit s'han expressat l'actor Jaume Pla, la directora escènica Dolors Vilarasau i el crític de teatre Eduard Jener.

Pla, Vilarasau i Jener

La Setmana a Barcelona es va desvirtuar i no es va crear tradició. L'ambient s'ha de crear en un marc adequat./ La polèmica va bé perquè sona més el nom de Sant Cugat./ La virtud d'aquesta Setmana és que vingui a Sant Cugat.









L'acte d'inauguració de la 27a edició de la Setmana del Llibre en Català ha comptat amb la presència de nombroses personalitats del món cultural santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.