Èxit a l'espai infantil i juvenil de la Setmana del Llibre


  • Comparteix:

L'espai infantil de la Setmana del Llibre en català inicia amb èxit la seva activitat a la plaça del Rei. Els més petits poden cercar des d'aquest divendres els seus personatges preferits entre els llibres de la carpa infantil i juvenil. El pallasso Marcel Gros ha amenitzat la inauguració amb música, màgia i humor a l'escenari de l'espai.

Centenars de pares i nens s'han apropat aquest cap de setmana a la carpa infantil i juvenil de la Setmana del Llibre. Els pares han valorat positivament l'espai, que han destacat per la seva varietat de llibres adreçats als més joves.

Escoltem els assistents.

Assistents

És molt bona. Hem trobat els llibres de la col·lecció que li agraden als nens. / És genial, molt divertit. / És una forma de difondre els llibres en català. / És una proposta perfecta.





De la seva banda, els més petits han explicat a Cugat.cat quin tipus de llibres llegeixen.

Assistents

M'agraden el Teo i les princeses. / Els còmics i els llibres de Gerónimo Stilton. / Els de misteri i els d'humor.






Els adults també poden trobar la seva literatura a les carpes de Narrativa i No-ficció. Els espais s'hi troben al passeig dels Plàtans i la Plaça d'Octavià, respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.