420 persones gaudeixen de les cançons de Martirio en el seu 25è aniversari


  • Comparteix:

Martirio ha escollit el Teatre-Auditori de Sant Cugat per estrenar el seu nou espectacle, 'Martirio 25'. Un muntatge en el qual la cantant ha fet un repàs pels 25 anys de carrera artística, i on ha recuperat la cobla, el jazz, el flamenc, i també el sentit de l'humor que l'han acompanyat als escenaris tots aquests anys.

Amb l'acompanyament al piano de Jesús Lavilla i el seu propi fill a la guitarra, Raúl Rodríguez, Martirio ha seduït el públic de Sant Cugat amb alguns dels seus temes més coneguts com 'Volver' o 'Mis ojos verdes', i els arranjaments de jazz i pop que tant l'han caracteritzat al llarg de la seva carrera.

La cantant ha repassat la seva trajectòria musical des de la seva primera actuació l'any 1986 fins el dia d'avui, que celebra 25 anys dalt dels escenaris.

Martirio ha volgut agrair l'acollida que ha rebut a la ciutat. Per la seva banda, el públic ha acompanyat alguns temes amb aplaudiments i 'oles' improvisats. Al final del concert, Martirio ha interpretat dos bisos per acabar de satisfer els espectadors.

A la sortida del concert, el públic ha valorat molt positivament l'espectacle de Martirio.

Públic

Ha estat molt bé, ella és molt simpàtica. / Per celebrar el 25è aniversari de la Martirio ha estat força bé. / La veu perfecta, molt bé. / Sempre m'encanta la Martirio, és extraordinària.


Divendres la música torna al Teatre-Auditori amb 'Il Trovatore' una proposta del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.